Concurs Indispensabil

Ai un obiect electric indispensabil ? Ce faci daca se strica? Suparare

Spune care este si poti castiga 150 RON.

Regulament:

Concursul ( click pentru pagina dedicata ) se desfasoara de azi pana pe 30 Mai 2009 la ora 24.00.

Scrie un articol pe blogul tau despre un obiect electrocasnic care il consideri indispensabil. Pune link aici ca sa stim. Noi scriem un articol pentru fiecare link primit. Votam articolele si vedem cine castiga. Daca nu ai blog si nici nu vrei sa-ti faci, scrie un comentariu aici si il publicam noi cu detaliile de rigoare. A, o precizare, cine voteaza, scrie si un comentariu la articol ca sa ne nu dea cu virgula la sfarsit (Nume/ iP = un vot). Premiul il trimitem pe 1 iunie prin OP sau mandat postal

Ati dat desteptarea ? Ati ajuns la servici ?

Da’ cafeaua ? Unde-i cafeaua? Dincolo era mai buna :)

V-am facut sa zambiti ? Nu ? PACAT. Scopul si durata articolului: CLARIFICARI

Dupa o zi de concurs vedem ca exista Nicoleta care are o multime de prietene si simpatizante. Vedem ca si Catalin are multe persoane care l-au votat dar nu au lasat si comentariu la pagina lui. Mai au ceva timp :)

Vedem ca foarte multe fete vin pe la noi sa vada care e treaba. Ma gandeam sa propunem un concurs cu un premiu mixt – Bani si un fier de calcat smecher. Asteptam opinii de la cititoarele de sex feminin. V-ar place ? Poate va intrebati la ce foloseste concursul. Simplu. Facem un sondaj. Tot noi ne ocupam si de electroclick.ro Intentionam sa va cerem parerea si despre acest site.

Despre comentarii: Un vizitator poate lasa cate un comentariu, o singura data pe perioada concursului, la fiecare articol de tipul

“Indispensabil pentru … “

Asta pentru ca poate considera frigiderul ca meritand 4 stele, laptopul 3 stele si aspiratorul Nicoletei 5 stele. Stim, mai multe persoane au ales acelasi obiect considerand ca le este indispensabil. E clar ca frigiderul prietenei mele e mai simpatic decat al necunoscutului da’ ce sa-i faci :( . Speram sa manifestati fair-play ca si pana acum si cel mai simpatic sa castige !

© 2015 electroexpo Suffusion theme by Sayontan Sinha