Oct 082009

AlmaLux Lighting este specializata sa produca si sa comercializeze corpuri pentru iluminatul comercial, arhitectural, stradal, industrial, exterior etc. si in prezent fabrica peste 300 de modele de sisteme si corpuri de iluminat. În prezent produsele companiei sunt vândute si apreciate atat în Europa (Italia, Belgia, Ungaria, Republica Moldova, Bulgaria si Albania), cat si în tari ale continentului asiatic.

Comercial:
Flux luminos amplu, lumina discreta dar puternica: acesta este conceptul AlmaLux in ceea ce priveste iluminatul comercial. Aceasta categorie include sisteme modulare de montaj aparent sau incastrat, iluminat direct sau indirect,care asigura conditii pentru un confort vizual maxim.
Corpurile au fost proiectate pentru ambiante de lucru: birouri, sali de prezentare, spatii comune si coridoare.

Arhitectural:
Iluminatul arhitectural a fost dintotdeauna o provocare, data fiind multitudinea modelelor disponibile.
AlmaLux propune corpuri pentru iluminat interior si exterior proiectate de catre cei mai apreciati arhitecti si designeri la nivel mondial, sperand sa poata satisface majoritatea cerintelor arhitectilor.

Stradal:
Fluxul luminos optim, instalarea simpla, mentenanta facila si calitatea materialelor constituie principalele preocupari ale AlmaLux in ceea ce priveste iluminatul stradal.

Industrial:
Spatii de productie, depozite, hale, spatii interne cu inaltimi mari, centre comerciale, magazine high-tech, toate acestea pot fi iluminate cu ajutorul corpurilor de iluminat produse de AlmaLux.

Exterior:
Experienta tehnico-comerciala indelungata si specializarea in domeniul utilizarii surselor luminoase pentru uz profesional a permis castigarea unei pozitii privilegiate pe piata producatorilor de iluminat exterior din Romania.
Utilizand numai componente de calitate AlmaLux a reusit sa demonstreze partenerilor ,intr-un timp scurt, faptul ca este un partener sigur care poate oferi solutii la cheie pentru orice tip de proiect luminotehnic.

AlmaLux este catalizatorul relatiei dintre functionalitate si context. In acest mod, propria expertiza profesionala a societatii este pusa in slujba clientilor, spre beneficiul lor, deoarece AlmaLux considera ca ”perceptia clientului contureaza imaginea companiei”.

Random Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2015 electroexpo Suffusion theme by Sayontan Sinha